El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET) és un espai de trobada en el qual figures de rellevància nacional i internacional, relacionades amb l’aplicació de les tecnologies digitals a l’educació, analitzen la situació actual i amb la perspectiva dels pròxims cinc anys.
A més a més, es fan propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital orientat a les estratègies de centre i de transformació digital dels centres educatius.
Objectiu general: Analitzar l'impacte de les tecnologies digitals, a l'era de la Intel·ligència Artificial, a l'educació en termes de transformació i en base a les evidències recollides des de la realitat dels diferents escenaris i nivells educatius des d’una perspectiva local (Catalunya), nacional (estat espanyol) i internacional.
El FIET 2014, va estar el resultat del treball de 81 experts de Catalunya i el món (16 països i 64 institucions diferents) en l'àmbit d'educació. Es va organitzar en 11 línies de treball agrupades en 4 eixos temàtics. Els experts van treballar durant un any amb representants de tots els àmbits del sistema educatiu. En aquest esdeveniment hi van participar 653 professionals. Es va crear un FIET Jove, on van participar 22 centres
A partir d'aquest esdeveniment, es va signar un marc de col·laboració amb totes les universitats catalanes, on s'acorda la continuïtat d'aquest esdeveniment, organitzat en una jornada on la seu és itinerant i on cada any s’aborda un tema emergent. En els FIET d'un dia, s'obre un espai als joves investigadors, i es manté la col·laboració amb els centres educatius.
A l'edició del 2021 es va replicar el format de l'edició del 2014, en format virtual, adaptant-se al context post pandèmia. Hi van participar 61 experts (de 18 Països) i el fòrum públic va comptar amb 191 participants.